Орландо Блум: Искам следващият ми брак да бъде последен
Секция: Шоубизнес
29 Август 2019 11:38
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Орландо Блум: Искам следващият ми брак да бъде последен

/КРОСС/ В скорошно интервю, състояло се на премиерата на сериала Carnival Row, където Орландо Блум заема една от главните роли, актьорът поговори за сватбените си планове и отношенията си с Кейти Пери.

Орландо и Кейти се сгодиха на Свети Валентин тази година и оттогава ръката на Кейти краси винтидж пръстен във формата на цвете, възлизащ на пет милиона долара. След тази голяма новина всички очакваме да разберем какво планират двамата за сватбата си и кога ще се състои тя.

В интервюто обаче Блум сподели, че не бърза и има защо да е така:

Вече имам един развод и не желая да имам втори. Затова, когато ми предстои важна стъпка в живота, не бързам да я правя веднага. Сега с Кейти се намираме в чудесен момент от връзката ни, но искаме времето да покаже дали гледаме в една и съща посока. И двамата имаме такива професии, че ни се налага да бъдем разделени за дълги периоди от време. Сега е моментът, в който аз и Кейти изграждаме доверието си един към друг – нещо, което всяка двойка трябва да направи. Луд съм по нея и се радвам, че можем да се учим един от друг“, каза актьорът.

Припомняме, че Орландо бе женен за модела Миранда Кер. Бракът им продължи само три години. Имат едно дете – Флин Кристофър Блум на осем години.