Звезда от „Двама мъже и половина“ идва в България за Aniventure Comic Con
Секция: Шоубизнес
29 Август 2019 12:43
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Звезда от „Двама мъже и половина“ идва в България за Aniventure Comic Con

/КРОСС/ Безчувствена, студена и секси! Джоди Лин О‘Кийф (Гретчен) е най-горещата жена в „Бягство от затвора“, която феновете едновременно мразят и обожават. Актрисата идва у нас по покана на Aniventure Comic Con на 14 и 15 септември, където ще раздава автографи и ще се снима с фенове и през двата дни. На 15 септември Джоди ще има и собствен Q&A панел на главната сцена, в който ще разкаже за незабравимите участия в популярните у нас „Бягство от затвора“, „Дневниците на вампира“, „Двама мъже и половина“, „Теория за големия взрив“ и „Дарма и Грег“.

Ролята на Гретчен („Бягство от затвора“) се оказва истинско предизвикателство за иначе добрата и мила Джоди Лин О‘Кийф, на която ѝ се налага бързо да влезе в обувките на лошото момиче и да се превърне в заплахата на малкия екран.

Няколко години по-късно дебютира в ролята на доктор Джо Лафлин в „Дневниците на вампира“, покорил предимно сърцата на момичета и жени по цял свят. Джоди се появява и в комедийния сериал „Двама мъже и половина“ в ролята на Изабела – едно от най-демоничните гаджета на Чарли, което успя да уплаши дори Бърта. Запомнящи са и епизодичните ѝ участията в „Теория за големия взрив“ и „Дарма и Грег“ по покана на великия сценарист и продуцент Чък Лори.

Тази година в рамките на Aniventure Comic Con ще дебютират и някои от найочакваните заглавия на книжния пазар за 2019 година. Сред тях е нашумялото фентъзи „Софийски магьосници“, чиято трета част „Вещиците от Витоша“ ще бъде ексклузивно представена от автора Мартин Колев на 15 септември от 11:20 в зала 4.

В същия ден от 15:00 часа на сцената ще излезе и създателят на родния супергерой Просто Спас/ Just Spas, който ще представи втора част на комикса си. След блестящия миналогодишен успех, киселият заек се забърква в нови приключения с мечока Борал и вълка Страхил. Един изцяло нов проект също ще изгрее именно на Aniventure Comic Con.

Писателят и кинокритик Благой Д. Иванов и легендарният Петър Станимиров – художник добре познат на 80-те с популярното списание „Дъга“, ще представят съвместния си комикс „Седем градски гряха“. Може би най-дръзкото творение на българската попкултура обединява седем независими комикс истории, в които изкушението и грехопадението триумфират.

***

Сред специалните гости, обявени до момента, са актьорите Natalia Tena („Хари Потър“/ „Игра на Тронове“), Devon Murray („Хари Потър“), Sam Jones („Флаш Гордън“), Miltos Yerolemou („Игра на Тронове“); комикс художници, работили за Marvel и DC Comics - Scott Hanna, Jim Calafiore, Tom Raney и William Simpson – известен със скиците си за „Игра на Тронове“, както и създаването на някои от най-впечатляващите създания в сериала, като драконите, вълците и триоката врана.

Тази година звездното присъствие на фестивала се надгражда и с участието на най-обичаните български актьори, сред които са Михаил Билалов, Мариан Вълев, Александър Сано, Захари Бахаров, Александър Алексиев, Яна Маринова, Луиза Григорова-Макариев. Неизменна част от събитието ще бъдат K-Pop шоуто, Cosplay конкурсите, Гейминг залата която ще приюти финалите на най-новата лига за електронни спортове A1 Gaming League, както и имената на популярни български влогъри и актьори.

Билети на цени от 25 до 40 лв. във верига бензиностанции OMV, билетен център НДК и на Eventim.bg Деца до 7 години влизат безплатно, ако са придружени от родител, а за деца от 8 до 12 години (включително) цените на редовните билети са с 50% отстъпка.

Премиерата ще бъде на 14 септември от 11:20 в зала 4. Всички заглавия ще бъдат достъпни по книжарниците едва след края на фестивала.  

 

За повече информация:

www.comiccon.bg и www.aniventure.net