Мартин Петров отново ще облече фланелката на Манчестър Сити
Секция: СПОРТ
31 Август 2019 14:18
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Мартин Петров отново ще облече фланелката на Манчестър Сити

/КРОСС/ Бившият български национал Мартин Петров ще има честта отново да играе за английския шампион Манчестър Сити. "Свръхзвуковият" нападател от Враца е поканен от бившия капитан на "гражданите" Венсан Компани да вземе участие в бенефиса му.

Белгиецът се сбогува това лято със Сити след 11 приказни години, в които записа 360 мача и 20 гола и спечели четири пъти Висшата лига и Купата на Лигата и по два пъти Купата на Англия и "Къмюнити Шийлдс". Бляскавото събитие ще се състои на 11 септември на стадион "Етихад", пише "Труд".

Бившият национал на България, който игра две години заедно с Компани в Манчестър, ще попадне в отбора на "Легендите на Сити", в чиито редици ще бъдат още Джо Харт, Джолиан Лескът, Майка Ричардс, Пабло Сабалета, Уейн Бридж, Гарет Бари, Найджъл де Йонг, Самир Насри, Шон-Райт Филипс, Стивън Айрлънд, Крейг Белъми и Марио Балотели. Настоящите звезди на "гражданите" - Серхио Агуеро и Давид Силва, също ще се включат в мача.

В Идеалния отбор на Висшата лига пък, който ще се изправи срещу Легендите на Сити, ще влязат голяма част от градските съперници на Венсан през всичките 11 години - Едвин ван дер Сар, Гари Невил, Фил Невил, Джон О"Шей, Уес Браун, Пол Скоулс, Ники Бът, Майкъл Карик, Райън Гигс и Робин ван Перси. В следващите дни се очаква и други бивши и настоящи звезди на световния футбол да потвърдят участието си в бенефиса на Компани.