Моника Белучи и бившия й мъж представиха новия си филм във Венеция
Секция: Шоубизнес
01 Септември 2019 14:02
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Моника Белучи и бившия й мъж представиха новия си филм във Венеция

/КРОСС/ Моника Белучи и Венсан Касел може да не са вече заедно в любовта, но продължават да си партнират на екрана. Двамата се появиха на филмовия фестивал във Венеция за представянето на най-новия си филм, който е продължение на култовата лента „Необратимо“ от 2002-ра. Режисьор отново е Гаспър Ное.

В оригиналната версия се разказа историята на брутално изнасилена и пребита французойка (в ролята Моника Белучи), която изпада в кома. Двама нейни приятели успяват да намерят изнасилвача в гей бар и да го убият като му размазват главата с пожарогасител. Впоследствие обаче се оказва, че убитият човек не е извършителят на престъплението. Действието на филма обаче върви отзад напред.  Много хора остават крайно възмутени от насилието в него и напускат киносалоните особено по време на сцената с изнасилването, която продължава цели 11 минути.

В сегашната версия сюжетната линия върви последователно.

Моника Белучи изглеждаше феноменално както винаги. Тя дойде в Кан сама, след като неотдавна се раздели с последното си гадже – френски художник.

Венсан Касел пък бе придружен от новата си съпруга – 22-годишната красавица Тина Кунаки, която неотдавна го направи баща на дъщеричка.

Актьорът и Моника се разделиха през 2013. Двамата имат две деца – Дева и Леони Касел.