Топ 3 мобилни приложения, с които да защитите чатовете и съобщенията си
Секция: Технологии
02 Септември 2019 12:50
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Топ 3 мобилни приложения, с които да защитите чатовете и съобщенията си

/КРОСС/ Вече има ново поколение приложения за чатовете и съобщенията ви, които предлагат защита и сигурност, както и удобна работа с тях. Каналът CTRL ALT DEL във vbox7 представя няколко приложения, с които лесно да ограничите достъпа и да защитите вашите съобщения, текстове и изображения:

GO SMS Pro

GO SMS Pro е наистина популярно приложение. Има интересна особеност, която се изразява в това, че можете да скривате своите контакти. Когато скритите контакти ви изпратят текстово съобщение, трябва първо да отключите съобщението, преди да може да го прочетете.

Hi App Lock

Това е добър вариант за заключване на отделни приложения за Android, с цел по-добра поверителност. Помислете колко често оставяте телефона или таблета си на бюрото или в колата? Hi App Lock е много лесен за работа и ще осигури стабилна защита на информацията ви.

Vault

Vault е приложение, което измина дълъг път през последните няколко години. Vault се превърна в повече от център за контрол на поверителността. С безплатната версия можете да криптирате вашите изображения, както и да шифровате и ограничен брой текстови съобщения.