Група ЕКС с нов ЕКСклузивен концерт на 14 септември в “Маймунарника”!
Секция: Шоубизнес
05 Септември 2019 09:49
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Група ЕКС с нов ЕКСклузивен концерт на 14 септември в “Маймунарника”!

/КРОСС/ Наближава новият ЕКСклузивен, култов концерт на младата група ЕКС съставена от оригиналните екс вокалисти - Ерол Ибрахимов (Уикеда), Светльо Витков (екс фронтмен на Хиподил) и Кольо Гилъна (екс фронтмен на Контрол). На 14 септември в клуб "Маймунарника" тримата тенор-баритони ще изпълнят заедно, с пълно гърло и на живо, едни от най-сериозните хитове на ЕКС бандите си, сред които: "Обичам", "Бий хлапето", "Let me да те лов ю", "Боби", "Леле Како", "Скакауец", "Най-щастливият ден", "Бате Гойко", "Мариана" и какво ли още не. Специфичното е, че всеки ще пее и в песните на другите, с което музикалната картината ще бъде по-пълна, цветна и особено ефектна.
"С този иновативен подход се надяваме да изпъкнат по-добре вокалните невъзможности на всеки от нас и хората да ни оценят по достойнство и артикулация", споделят тримата по време на репетиция. "Ще има и по-сериозна брас секция - специално подбрана сред финалистите от популярно телевизионно музикално шоу "Брас Мастърс", добавят още те в разгара на репетиционния период.
  Всички тези уникални и единствени по рода си изпълнения ще се случат под съпровода на небезизвестните музиканти от "Svetlio & The Legends", участвали и в култовите формации "Хиподил" и "Холера". Важно е да отбележим, че всички тези вокалисти и артисти, които ще видим на куп на 14 септември в "Маймунарника" са дали сериозен тласък и имат важна роля във формирането на ъндърграунд сцената в България.
  Група ЕКС се събра официално за първия си ЕКСклузивен, емоционален и весел концерт през декември  миналата година, когато феновете буквално препълниха столичен клуб, а емоциите и веселбата преляха и извън него. На 14 септември, този път на открито, бандата очаква всички свои симпатизанти и съмишленици за още по-голям купон в навечерието на новата учебна година. През есента ЕКС се готвят да зарадват и феновете си извън пределите на Бълграия с голямо европейско турне, включващо 8 дати в големите градове. Подробности за него и още актуални новини можете да следите във фейсбук страницата на ЕКС тук.
 
БИЛЕТИ за концерт на ЕКС на 14 септември в "Маймунарника" се продават с пълна сила в системата на Eventim.bg (ТУК) и в EpayGo (ТУК). Могат да се закупят още от щанд на EVENTIM на ул. "6-ти септември", Office 1 Superstore, безиностанции OMV, Orange, Usit Colours, Билетен център НДК, Български пощи, Билетна каса на "Арена Армеец", Технополис. Цената за билет е 13 лв. до 8-ми септември, след което ще бъде 15 лева, а в деня на концерта и на място (на вход) ще е 18 лв. Деца до 7 годишна възраст влизат безплатно с възрастен придружител и с попълнена декларация на входа.