Организационни промени в Монделийз България
Секция: БЪЛГАРИЯ
05 Септември 2019 12:16
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
 Организационни промени в Монделийз България

/КРОСС/ Лилия Борисова е новият търговски директор на Монделийз България от 1 септември. Преди това, като национален мениджър „Продажби", Лилия управлява успешно търговските отношения и продажбите на международната компания в Сърбия и Босна и Херцеговина. Вече 14 години тя е част от екипа на Монделийз с богат опит в съвременната и традиционна търговия. Като търговски директор на Монделийз България, Лилия се присъединява и към лидерския екип на бизнес хъба: Румъния, България и Източна Адриатика.

„Радвам се, че отново мога да съм част от българския екип и да спомогна за развитието на бизнеса на Монделийз на пазара. Ще работя за надграждането и позиционирането на нашите марки като най-добрите на пазара, следвайки представянето, което имаме глобално, с лансирането на новата ни корпоративна и бизнес стратегия: предлагайки на потребителите правилния продукт за точния момент, направен по най-добрия начин", споделя новият директор по продажбите на Монделийз България.

Българското дружество е част от бизнеса на Монделийз Интернешънъл в Югоизточна Европа, заедно с Румъния и страните от Източна Адриатика, ръководен от Ивайло Найденов, генерален мениджър за бизнес хъба. Със своя дългогодишен опит в Монделийз Интернешънъл и сектора, Ивайло Найденов ще продължи да развива стратегията на компанията „Snacking Made Right" и да ръководи бизнеса в Югоизточна Европа, съобразно глобалната дългосрочна стратегия на Монделийз Интернешънъл.