Благоевград бе най-горещия град по време на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2019
Секция: Шоубизнес
11 Септември 2019 17:25
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Благоевград бе най-горещия град по време на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2019

/КРОСС/ Благоевград бе първият град, който лятното турне на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2019 завладя след кратката си почивка. Енергията на южния град бе несравнима и за броени минути площад „Македония" се напълни с хиляди музикални фенове, които дойдоха, за да чуят хитовете на най-популярните звезди на България.
Топлият септемврийски следобед премина в шумно парти в момента, в който DJ Doncho постави начало на концерта в Благоевград с емблематичния танц на балет Nova.
Динамичните изпълнения на хитовете на младата звезда Ева Пармакова вдигнаха настроението на публиката, която остана шумна и ентусиазирана до самия край на концерта. С бурни овации бе посрещната и Yoana, а тя зарадва всички със своя летен хит "Fiesta".

С огромна усмивка на сцената се появи и BallaN, за да накара всички да танцуват в ритъма на популярните му парчета, а ентусиазираните овации продължиха и след посрещането на TRF, който представи за първи път на сцена своето самостоятелно парче „За ден".
Очарователната Михаела Филева разгорещи още повече зрителите в един от най-слънчевите градове в България със своят секси хит „Латино Сеньорита". Изпълнението й бе съпроводено от живия акомпанимент на китариста Васил Крумов, който отпразнува рождения си ден заедно с хиляди благоевградчани на сцената на турнето. Веднага след нея TITA развя русите си коси в ритмични танци, придружаващи емблематичните й хитове, съпроводена от бурни аплодисменти.

Михаела Маринова зарадва публиката с изпълнението на най-големите си хитове, сред които и последното ѝ парче „Само теб", а заедно с Pavell & Venci Venc' настроиха публиката на романтична вълна със съвместното си изпълнение „Листата падат". Хип-хоп дуото предизвика истинска музикална експлозия на сцената и накара всички да пеят в ритъма на своите популярни парчета.
Само няколко дни след двайсет и първия си рожден ден, DARA бе изненадана от своите верни фенове в Благоевград, които в един глас изпяха „Happy Birthday" и изненадаха младата звезда с торта и цветни конфети. От своя страна тя подари на публиката широката си усмивка и изпълнението на своя хит "Darbie", карайки всички да припяват в един глас „Бягаш ли от мен, бягаш ли от мен или пак се връщаш..."

Финал на концерта постави изпълнението на Криско, който в типично свой стил развълнува публиката и превърна Благоевград в най-шумният град в България.