Издъхна 22-годишна жена, намушкана от съпруга й в Глоджево
Секция: БЪЛГАРИЯ
14 Септември 2019 09:23
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Издъхна 22-годишна жена, намушкана от съпруга й в Глоджево

/КРОСС/ С опасност за живота са родителите на починалата млада жена

22-годишна млада жена, жестоко намушкана с нож от съпруга й, е починала в болницата в Русе. Въпреки операцията, прелетите значителни количества кръв и усилията на лекарите от УМБАЛ "Канев", тя е изпаднала в мозъчна смърт и по-късно е издъхнала.

В критично състояние остават 45-годишната й майка и 44-годишния й баща, които също бяха нападнати с нож в дома им след битов скандал, съобщи Русе Медиа. 27-годишният извършител и съпруг на убитото момиче е задържан от полицията. Двамата имат малко дете.

Сигналът за ужасяващото престъпление е подаден малко преди 7 часа сутринта от служител в съседната бензиностанция, който чул виковете.

На място са изпратени екипи на полицията и три линейки на "Спешна помощ", като първоначално сигналът е бил за двама убити. Тримата пострадали са откарани в спешното отделение на УМБАЛ "Канев" - Русе, където вече са ги очаквали медицински екипи с подготвени запаси кръв. Всички членове на семейството са били в тежко състояние, като с най-голяма кръвозагуба е била починалата. С множество наранявания и пробит бял дроб е баща й, а майката е с прободен бъбрек. Те са в реанимация с опасност за живота.

На мястото на инцидента през целия ден продължиха огледите от дежурна оперативна група от ОДМВР - Русе, като са предприети всички необходими действия за изясняване на случая.