Грандиозен финал на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2019 в София
Секция: Шоубизнес
16 Септември 2019 12:00
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Грандиозен финал на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2019 в София

/КРОСС/ На 14 септември в София на площад Батенберг се състоя грандиозния финал на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2019. Столицата бе завладяна от музикалната вълна на най-голямото турне в България, където близо 50 хиляди зрители се насладиха на любимите си хитове от най-популярните музикални звезди в България. Специално за София бе запазена и голямата изненада - изпълнението за първи път на живо на летния хит на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour - „Моята песен", чието видео бе представено в началото на август.
„Моята песен" събира за първи път заедно и в един проект Михаела Маринова, TITA и Михаела Филева, а към тях се присъединяват младите таланти Eva Parmakova, Yoana, 4Magic, Ballan и CHOKO, както и самият автор на песента STAN NO!R - победителят в конкурса на Coca-Cola „Моята песен"
Конкурсът имаше за цел да предостави уникалната възможност на един талантлив тийнейджър да сбъдне своята мечта като напише текста на летния хит на Coca-Cola, който след това да изпълни на сцената на турнето заедно със своите музикални идоли. Ето че тази мечта е реалност за Стан Стефанов, който освен в ролята на текстописец, влезе и в тази на изпълнител. „Ужасно много се вълнувам, сърцето ми бие като лудо и съм сигурен, че е емоцията е огромна. Не мога да повярвам, че всичко това се случва! За мен е сбъдната мечта!" „Моята песен" постави грандиозния финал на вечерта като събра на сцената звездите на турнето.

В събота вечер София пя и танцува заедно с Криско, TITA, CHOKO, Ballan, TRF, Михаела Филева и китаристът Васил Крумов, Михаела Маринова, DARA, Yoana, Ева Пармакова, 4Magic, Pavell & Venci Venc'. Специално за публиката в столицата участие взеха и младата звезда ALMA и очарователните близначки Alex & Vladi в компанията на Young BB Young.
Енергичните танци на балет NOVA и музиката на DJ Doncho поддържаха настроението през трите часа на концерта на площад Батенберг.
София бе последната спирка в лятното турне Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour, което посети Горна Оряховица, Банско, Пловдив, Варна, Бургас и Благоевград.