Александра Георгиева – спортният талант на „Еврофутбол" е балканска шампионка по таекуондо
Секция: СПОРТ
16 Септември 2019 12:53
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Александра Георгиева – спортният талант на „Еврофутбол" е балканска шампионка по таекуондо

/КРОСС/ Спортният талант на „Еврофутбол" - Александра Георгиева е балканска шампионка по таекуондо за кадети в категория до 44 кг. 14-годишната дупничанка надделя със златна точка над представителка на Сърбия и така триумфира на 21-то Балканско първенство, което се проведе от 13-ти до 15-ти септември в Самоков. Преди това Алекс надигра представителки на Гърция с 11-5 и румънка с 11-0 и отказване на съперничката й.

Друг Спортен талант на „Еврофутбол" - Радина Борисова се окичи със сребърно отличие от Балканиадата по таекуондо. Ради изигра четири срещи, като само във финала отстъпи на своя сънародничка. Тя започна с успех над македонка с 28-8, след това надигра представителка на Босна и Херцеговина, която отказа след 20 точки разлика. Последва сблъсък срещу румънка, която отстрани със 17-5. В надпреварата в Самоков участваха близо 1000 състезатели от 12 държави.

14-годишната Биляна Чавдарова грабна сребърен медал на 3-километровия крос от Държавното лятно първенство по ски бягане, което се проведе на Белмекен. В свободния стил на 5 км. Биляна се нареди 4-та.
„Еврофутбол" пожелава много успехи на Спортните си таланти!