ЕНЕРГО-ПРО приема клиенти в изнесени офиси в общините Девня, Дългопол и Вълчи дол
Секция: ИКОНОМИКА
16 Септември 2019 13:55
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
ЕНЕРГО-ПРО приема клиенти в изнесени офиси в общините Девня, Дългопол и Вълчи дол

/КРОСС/ Есенният етап от инициативата на ЕНЕРГО-ПРО „Изнесени офиси" за 2019 година ще се проведе в периода 16 - 19 септември. Ще бъдат обхванати четири населени места в област Варна - град Девня, селата Аспарухово и Цонево към община Дългопол и село Генерал Киселово в община Вълчи дол.

По традиция пътуващи екипи от специалисти „Обслужване на клиенти" посещават различни малки населени места от обслужваната територия, както по инициатива на компанията, така и по покана на местни административни структури. Във всяко населено място мобилните консултанти ще бъдат на разположение в рамките на един ден, в който посетителите ще имат възможност да получат информация по теми свързани с присъединяването и електроснабдяването на обекти, да заявят и ползват безкасови услуги, да обсъдят индивидуални казуси и други.

Проектът „Изнесени офиси" има 6-годишна история. Провежда се през пролетните и есенните месеци, когато се отчита засилена клиентска активност. От началото на 2019 година до сега пътуващите екипи са посетили повече от 80 населени места, в които са били приети и обслужени над 3000 клиента. Извършени са над 5000 услуги, които в по-голямата си част са свързани със смяна на титуляр на партида и актуализация на данни. Тенденцията е всяка следваща година да бъдат включвани нови локации и достигнати повече потребители. Програмата е част от усилията на ЕНЕРГО-ПРО да бъде винаги близо до клиентите си, давайки възможност на тези, които живеят в по-отдалечени райони от постоянните обслужващи центрове, да ползват услугите на компанията, спестявайки им средства и време за пътуване.

Графикът на изнесените офиси и местонахождението им е публикуван на интернет страницата на ЕНЕРГО-ПРО на адрес: https://www.energo-pro.bg/bg/Izneseni-ofisi