Роналдо: Пристрастен съм към успеха
Секция: СПОРТ
18 Септември 2019 11:11
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Роналдо: Пристрастен съм към успеха

/КРОСС/ Кристиано Роналдо смята, че заслужава повече награди „Златна топка" от петте, които вече притежава. В интервю за британската телевизия ITV португалецът говори за съперничеството и отношенията си с големия си конкурент Лео Меси, непрекъснатото желание да се развива и това, което го мотивира, съобщава БГНЕС.

Мечтата на Роналдо е да се утвърди като най-великият футболист за всички времена и вярва, че може да го постигне, ако спечели още няколко пъти" Златна топка" и продължава да печели трофеи на клубно и национално ниво.

„Меси е в историята на футбола. Мисля, че трябва да имам шест, седем или осем награди "Златна топка", за да бъда над него. Би ми харесало и смятам, че го заслужавам. Ние не сме приятели с него, но сме заедно на световната футболна сцена вече 15 г. и взаимно се подобряваме", заяви той.

„Аз не преследвам рекорди, а те мен. Пристрастен съм към успеха и не мисля, че това е нещо лошо. Напротив, за мен това е хубаво, мотивира ме. Ако нямаш мотивация, е по-добре да се оттеглиш", продължи нападателят на Ювентус.