Кобрата: Аз ще съм новия световен шампион
Секция: СПОРТ
18 Септември 2019 14:24
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Кобрата: Аз ще съм новия световен шампион

/КРОСС/ Най-добрият ни боксьор Кубрат Пулев ще пътува до Саудитска Арабия, за да изгледа мача реванш за три от световните титли между Анди Руис и Антъни Джошуа. Двубоят е на 7 декември, а очакванията са победителят да се изправи именно срещу Кобрата. Българинът разкри също така, че ще има мач на 9 ноември в Калифорния, но не спомена своя съперник, съобщава Gong.bg.

"Чувствам се добре. Имам мач на 9 ноември в Калифорния и след това очаквам победителя от мача между Руис и Джошуа. Готов съм за големия мач и съм готов да стана световен шампион. В близко бъдеще хората ще видят, че новият световен шампион ще е Кубрат Пулев", каза Пулев пред микрофона на един от най-атрактивните журналисти в бойните спортове The Schmo.

"Ще отида да гледам мача между Джошуа и Руис. Когато е интересно, аз ще бъда там. Мачът е 50 на 50, но мисля, че Руис може да победи Джошуа за втори път", продължи Кобрата.

"Вероятно би било по-забавно, ако се изправя срещу Антъни Джошуа, защото той е силен и голям мъж. Може би ще бъде по-драматична битка за хората и за телевизията. Ще бъде шоу", завърши Пулев.