Стефан Данаилов ще продължи възстановяването си във Военния санаториум в Хисаря
Секция: Шоубизнес
19 Септември 2019 09:33
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
 Стефан Данаилов ще продължи възстановяването си във Военния санаториум в Хисаря

/КРОСС/ Възстановяването на големия български актьор Стефан Данаилов ще продължи в т.нар. Военен санаториум в Хирася (Болницата за продължително лечение и рехабилитация - към Военномедицинска академия (ВМА), предаде БГНЕС.

След инцидент през август, Ламбо бе приет по спешност в болница „Бургасмед", а операцията на тазобедрената става бе извършена от екипа на един от водещите хирурзи в България - проф. Андрей Йотов, началник на Клиника по ортопедия и травматология в УМБАЛ „Софиямед". След допълнителни изследвания в столичната болница, направени през септември, на Данаилов е назначена рехабилитация, която ще бъде проведена във военния санаториум в Хисаря.

Екипите на двете болници са в контакт още от първоначалната хоспитализация на пациента. Именно становищата на специалисти мотивираха лечението му до момента и предстоящата рехабилитация в Хисаря - град с над 2500-годишна история, който носи отпечатъка на няколко древни култури.

Военният санаториум „Калероя" е най-голямата болница за балнеология, рехабилитация и профилактика в страната. Разположен е в „сърцето" на просторен парк, а благоприятният климат, в съчетание с богатството на 22 минерални извора и съвременната апаратура за физиотерапия и рехабилитация, създават перфектни условия за пълноценно лечение.