Днес ни очаква облачно и дъждовно есенно време
Секция: БЪЛГАРИЯ
24 Септември 2019 10:37
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Днес ни очаква облачно и дъждовно есенно време

/КРОСС/ Освен това ще бъде и по-хладно, следобед температурите вече ще са между 19° и 24°. Значителни и на повече места ще са валежите в следобедните часове в Западна България.

Повече ще вали днес и в планинските масиви в Западна България. Вятърът ще е умерен от юг-югоизток. Температурите ще са по-ниски - в Боровец и Пампорово максималните ще са 12-13 градуса, а в Банско около 17°.

Облачно и дъждовно ще бъде днес на Балканите,във Франция и на Британските острови. Ще завали и в страните от Бенелюкс, като вечерта дъждът ще достигне и до западните райони на Германия. Над по-голямата част от Източна Европа ще е облачно и студено, с валежи от мокър сняг в северната половина на Европейска Русия.

У нас утре за кратко дъждът ще спре, но в четвъртък отново ще превалява на на много места. Вятърът от северозапад, ще се усили и с него ще започне да прониква по-хладен въздух. В петък облаците ще намалеят, но все още в източните райони е възможно да превалява. През почивните се очакват повече слънчеви часове.