25 000 души се насладиха на вкусна храна и хубава музика на Мood for food Street Fest
Секция: Шоубизнес
24 Септември 2019 16:06
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
25 000 души се насладиха на вкусна храна и хубава музика на    Мood for food Street Fest

/КРОСС/ Второто издание на Mood for food Street Fest събра над 25 000 души на Малката главна в Пловдив с храна за всички сетива. Посетителите на феста се насладиха на сочни бургери, крилца, ребърца и какви ли не други вкуснотии, които радваха както небцето, така и окото. Концертите на живо в двете вечери на фестивала събраха всички любители на хубавата музика около сцената, които в събота пяха в един глас с Rudi, Duli, Muden и KukuSheff, а в неделя си припомниха едни от най-любимите си музикални изпълнения от Ъпсурт.

В традиционното надяждане с люто се включиха шестима смелчаги, сред които и две дами, които определено доказаха, че и нежният пол не отстъпва в такъв тип съревнования. След седем горещи предизвикателства, Кралят на лютото официално бе избран и награден, а програмата продължи с пълна сила.

Любимите ни шеф-готвачи от Men in the Kitchen приготвиха на живо на сцената на Mood for Food изкусителни ястия и запознаха посетителите на феста с някои от готварските хитринки, които използват в кухнята. А след обилното хапване следваха и редица дегустации на бира, ракия, сирена и други вкуснотии от участниците на феста.

Фестивалът успя да вплете различни вкусове и аромати, като същевременно запази невероятната атмосфера, която може да се усети само в Капана. Хиляди усмихнати лица и пълни кореми по-късно фестът приключи, а положителните емоции и спомени ще ни държат поне до следващата година.

Проектът е част от официалната програма на Пловдив Европейска столица на културата 2019.