Броени дни преди концерта в НДК започва европейската част от турнето на Марио Бионди
Секция: Шоубизнес
25 Септември 2019 11:46
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Броени дни преди концерта в НДК започва европейската част от турнето на Марио Бионди

/КРОСС/ Броени дни преди българската публика да чуе и види на живо в зала 1 на НДК италианската звезда Марио Бионди, соул изпълнителят ще се срещне със своите почитатели в Будапеща и Атина.

На 18 октомври, точно в 20:00 часа, Бионди ще се качи на сцената със своите приятели, колеги и изключително добри музиканти - Федерико Маламан - един от най-известните басисти в Европа и китаристът и перкусионист Дейвид Флорио, а публиката сама ще се увери, че тримата свирят като едно цяло.

За музиката, която правят, тримата музиканти споделят, че е начин на живот и най-естественият път, по който могат да изразят себе си.

Освен песни на най-новия албум на Бионди - „Brasil", специална изненада за публиката ще бъде и новият аранжимент на летния хит на Марио - „Sunny Days", който ще прозвучи в концертна версия с блус оттенък.

За най-големите почитатели на певеца организаторите от НДК предвиждат лимитирана серия ВИП билети, които вече са почти изчерпани. Притежателят им ще има възможност да се потопи в атмосферата на събитието с песни на Бионди, възползвайки се от отделен вход за концерта през Клуб 1, специално посрещане с коктейл и разбира се, ще получи най-добрите места в зала 1.

Билети за концерта можете да закупите от касите на Билетен център - НДК и онлайн на tickets.ndk.bg и eventim.bg.