Титлата "Мис Свят България 2019" грабна Марго Купър
Секция: Шоубизнес
26 Септември 2019 10:49
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Титлата "Мис Свят България 2019" грабна Марго Купър

/КРОСС/ Преди броени часове в стилната и изискана обстановка на бална зала “Диамант” – хотел “Рамада” в столицата се проведе финалът на националния конкурс “Мис България Свят 2019”.

В рамките на конкурса бяха избрани претендентките от България за международните финали на най-големите конкурси за красота – “Мис Свят 2019” и “Мис Вселена 2019”.

Новите 7 победителки на България бяха наградени с корони инкрустирани със злато, скъпоценни камъни, диаманти и плакети, изготвени специално за събитието от централите Мис Свят Лондон и Мис Вселена Ню Йорк.

Освен спечелените титли, международни участия включващи едномесечен престои на най-значимите световни събития.

Всички победителки ще бъдат наградени с едноседмична почивка по избор в Беларус, Турция или Кипър.

Титлата "Мис Свят България 2019" грабна Марго Купър. Марго е българка – родена, израснала и учила в Русия. Тя ще представи страната ни на най-престижния и най-стар ежегоден конкурс за красота в света – Miss World.

Сцената на конкурсът Мис България Свят 2019 се превърна в културна платформа обединяваща художници, музиканти, композитори и изявени дейци в името на красотата.

Културни прояви, част от които изложба с творби и пластики на българския скулптор и художник Ставри Калинов.

Изложба с детско и младежко творчество на деца и юноши от Сдружение „Духовно огледало“ с председател Татяна Костадинова – бивш заместник-министър на образованието и науката.

Класика от „Българският Франк Синатра“ Васил Петров. Поп изпълнения и златните хитове на легендарните звезди на българската естрада Братя Аргирови. Фънк и джаз от духовният оркестър “Джуниър Бенд”.

Хип-хоп ритми от гръцката звезда Панос Коки са малка част от изненадите на събитието. След миналогодишните екранни половинки Деси Стоянова и Александър Кадиев, тази година в ролята на водещи ще влязат Ева Кикерезова и Ники Кънчев.

За да оценяват най-красивите българки място сред журито се очаква да заемат: Луиза Григорова, Юлияна Дончева, Братя Аргирови, Ивет Григорова, Васил Петров, Ставри Калинов, Костадин Кръстев – Коко, Мистър България Свят 2019 Оливър Стайков , футболистът Стивън Езе и Мис България Свят 2017 Вероника Стефанова.

Гала-спектакълът премина в традиционни три части. В откриващата част, под специална хореография, изготвена от хореографът на събитието – Атанас Месечков, участничките представиха български народни танци, облечени във фолклорните носии на “Ариес уникат”.

В официалния тур претендентките за титлите се представиха в изтънчените вечерни тоалети на дизайнер Стоян Радичев. А в най-деликатния тур, гостите имаха възможност да видят еклсклузивната колекция бански облекла на гръцката марка „Sugarfree“.

За комфортното и уверено дефилиране по време на цялостния ревю-сектакъл участничките бяха обути в марката „Passion Shoes“.

За безупречната бляскава визия на претендентките, включваща грим и прическа се погрижиха квалифицирания екип коафьори на “V&A Glamour” и гримьорите от „Radiant Professional Make Up“.

В продължение на 5 дни, звездните лимузини на „LimosBg“ ще разкарват красавиците на специално организирани за тях мероприятия. Хотелски к-с Рамада и “Victoria Spa” ще се погрижат за всички участнички с уютни помещения за отмора и СПА кът. Изискано 4-степенно меню, селектирани хапки и Уелкъм дринк от “Better Half” и “Ledenika” ще допринесът за настроението на всички присъстващи.

Тази година каузата на конкурса е подчинена на децата в нужда. Затова органзация Бок Стар Моделс и х-л Рамада ще подкрепи деца в неравностойно положение от ,Дом за сираци „Св. Николай“ начело със сйеромонах Йоан. 

Конкурсът се излъчва на живо в над 290 държави от цял свят и приковава вниманието на над 2 милиарда зрители по света (вторият най-гледан телевизионен формат след Оскарите). Ежегодно във форума участие взимат над 130 представителки, победителки от националните селекции на държавите си.

Сигурни сме, че Марго достойно ще представи България на най-престижния конкурс в света.