Екип № 56 в Пловдив област стартира с вяра в победата
Секция: ПОЛИТИКА
27 Септември 2019 15:32
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Екип № 56 в Пловдив област стартира с вяра в победата

/КРОСС/ "БСП за България" представи кандидатите за общински и районни кметове в Пловдивска област на тържествена церемония в зала „Съединение" на Историческия музей.

Пред своите колеги номинираните акцентираха върху отговорността, която поемат и вдъхновението, което ще ги води.

Водач на екипа е Николай Радев - кандидат за кмет на община Пловдив, който обяви: "Пловдив трябва да е град хората. Градът в последните години показа, че търси своя социален лидер, че търси промяна, а тази промяна може да я даде само БСП. Аз знам, как се създават шампиони и мога да направя Пловдив шампион".

Като вдъхновение и пример за своите кандидати левицата представи успешните си кметове в областта.

Д-р Емил Караиванов управлява два мандата Асеновград и започва третата си кампания с амбиция да продължи да работи за гражданите в цялата община и за разлика от други - за малките населени места в нея.

След два мандата начело на община Садово сегашният кмет Димитър Здравков влиза в кампанията със самочувствие за добре свършена работа, въпреки трудностите. Те обаче каляват и показват, че БСП може да е лидер и не просто алтернатива, но и да покаже, че може да управлява по- добре.

Виолета Христодулова е кандидат за кмет на община Марица и вярва във възможностите й за развитие. Според нея това е постижимо с излъчването на силна местна власт. "Стремежът ни е да създадем равни възможности за всички хора да работят, да учат, да отглеждат децата и да развиват своя бизнес и то на територията на общината, каза кандидатът за кмет".

Върху предизвикателството да се работи в малката община акцентира и Ива Вълчева, която вече има три мандата опит като общински съветник, а в надпреварата за кмет на община Хисар тръгва с опита и на председател на Общинския съвет. Тя пожела успех на колегите си с думите: „Успехът е 10% вдъхновение и 90% усилена работа".

След представянето на кандидатите за кметове към тях се обърна и областният лидер на БСП Георги Гергов. По думите му екипът, който вижда, излъчва сила и увереност и те трябва да бъдат предадени на хората без клишета и обещания.

"ГЕРБ показаха какво могат, сега е наш ред и аз мисля, че на тези избори БСП ще е първа политическа сила, заяви Гергов и си пожела отново заедно да отпразнуват победата на 28 октомври".

Купуването и продаването на гласове е престъпление