Големи печалби и силни емоции в пунктовете на „Евробет“
Секция: СПОРТ
27 Септември 2019 16:05
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Големи печалби и силни емоции в пунктовете на „Евробет“

/КРОСС/ „Еврошанс" предизвика бурни емоции в пунктовете на „Евробет", след като донесе разкошни печалби на играчите с късмет.
Сред големите щастливци се нарежда жител на Харманли, който само след едно теглене време и 9 от 10 познати числа, се оказва с печеливш талон, който му носи 10 000 лева.
Супер познавач от Тутракан също прави безупречна прогноза за 6 числа в играта и завоюва четирицифрената сума от 8 000 лева.
Истински талант на късметлия демонстрира и Христина Тумбева от Костандово. Правилният избор на 8 числа и залогът от 60 стотинки ѝ носят печалбата от 7 200 лева.
Самоковецът Кирил Тинев е друг топ познавач. Той отгатва 8 числа, които в комбинация със залог от 50 стотинки, му носят точно 6 000 лева. Още две печалби по 6 000 лева зарадваха играчи от Тутракан и София.
Пламен Найденов от Чипровци също бележи успех и отнася 5 000 лева, след като в печелившия си талон маркира 7 числа, на които залага 1 лев. Два чека по 5 000 лева зарадваха и играчи от Кърджали и Варна. „Ефектът Еврошанс" още се усеща в Тръстеник, Глогово, Велики Преслав, София и Казичене, където паднаха печалби по 4 000 лева.
30 стотинки донесоха успех и на двама участници от Кърджали и София и те спечелиха по 3 600 лева от любимата игра.
Тегленията на играта „Еврошанс" можете да следите в пунктовете на „Евробет" и на eurobet.bg. Забавлявайте се и с мобилното приложение, което можете да свалите от ТУК.