Загина жена и четири деца са ранени при катастрофа до Литаково
Секция: БЪЛГАРИЯ
28 Септември 2019 17:20
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Загина жена и четири деца са ранени при катастрофа до Литаково

/КРОСС/ Четири деца са ранени и жена е загинала при удар на лек автомобил опел "Корса" с пaзарджишка регистрация в орехово дърво край пътя, водещ към Литаково, съобщава "24 часа".

Вероятно е шофьорът да е изпуснал завой заради висока скорост, губи управление и се удря в дървото, инцидентът е станал след разклона за Гурково.

Загинала е жената, возеща се до шофьора. В колата са пътували и четири деца, най-малкото от които е на 2 години. Те са с различни наранявания - избити зъби, извадено рамо. Дядото на децата, който е шофирал, е откаран с линейка.

Според непотвърдена информация, бабата, дядото и четирите деца са пътували за сватба в Литаково.

Временно движението по път III - 403 Павликени - Сухиндол при км 37 се осъществява в една лента поради пътно-транспортно произшествие. Един човек е откаран в болница след катастрофа на пътя.

Два леки автомобила са катастрофирали. Единият е управляван от плевенчанин на 20-годишна възраст, а другият от 42-годишен мъж от град Сухиндол. Пострадал е по-възрастният мъж, който е откаран за първоначален преглед в павликенската болница, като към момента състоянието му не е ясно.

Пострадалият ще бъде транспортиран в болницата във Велико Търново, ако се установят по-сериозни травми. Сигналът за катастрофата е подаден в 15 и 14 часа в ОДМВР-Велико Търново.