Задържаха ревнивец, намушкал жена си
Секция: БЪЛГАРИЯ
29 Септември 2019 11:15
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Задържаха ревнивец, намушкал жена си

/КРОСС/ Полицията залови криминално проявен мъж, намушкал жена си в корема и краката.

В петък следобед в полицейското управление в Септември се получил сигнал за намушкана с нож жена. Пристигналите на мястото екипи установили, че пострадалата е 36-годишна пловдивчанка. Тя била транспортирана с линейка в МБАЛ-Пазарджик с прободни рани в областта на корема и краката. В хода на разследването е установено, че жената е била при роднини в Септември.

Пристигналият впоследствие на адреса 41- годишен мъж, с когото живеела на семейни начала, в изблик на ревност нанесъл няколко удара с нож по тялото й, след което се качил в автомобил и избягал.

Извършен е оглед от дежурна група при РУ-Септември, като са иззети веществени доказателства, в това число и оръжието на престъплението. Със съдействието на полицейски служители от ОДМВР-Пловдив нападателят е установен и задържан на територията на пловдивския квартал „Столипиново".

Повдигнато му е обвинение и наложена 72- часова мярка за неотклонение „задържане под стража". Действията по разследването продължават под наблюдението на Окръжна прокуратура- Пазарджик.