Весела Лечева откри кампанията си във Велико Търново
Секция: ПОЛИТИКА
30 Септември 2019 11:41
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Весела Лечева откри кампанията си във Велико Търново

/КРОСС/ Символичната сграда на хан „Хаджи Николи“ във Велико Търново бе избрана от Весела Лечава – кандидат за кмет и водач на листата за общински съветници на БСП във Велико Търново за откриването на предизборната й кампания за Местни избори 2019.

„Гордея се с всеки един от вас и усещам вашата обич”, оърна се към препълнения от търновци двор кандидатът за кмет и водач на листатата за общински съветници Весела Лечева.

„Обещавам на търновци, че първото нещо, което ще премахнем, е страхът. Ще се боря с цялото си сърце, за да не ви разочаровам. За мен управлението е да съзидаваш и да създаваш. Велико Търново има нужда от градивен растеж и от усилието на всеки великотърновец. Обещавам да свърша всичко това, което моите опоненти обещаваха в тези два мандата и не го направиха. Защото търновци вече не могат да чакат.“, убедена е Весела Лечева.

Успех на Весела Лечева в предстоящата кметска предизборна кампания и кандидатите за кметове в населените места в общината и областта пожела и лидерът на левицата Корнелия Нинова.