Chanel ни качи на парижките покриви
Секция: Шоубизнес
01 Октомври 2019 14:16
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Chanel ни качи на парижките покриви

/КРОСС/ По традиция всяка година Седмицата на модата в Париж се закрива грандиозно или иначе казано – с шоуто на Chanel.

След смъртта на Карл Лагерфелд, дясната ръка на маестрото – Виржини Виар - пое творческото кормило на модния гигантИ след като се е учила от най-добрия, Виар не би могла да свали летвата и с милиметър, затова се постара да не ни разочарова с впечатляващите декори, които години наред Лагерфелд изграждаше в Гран Пале.

За представянето на пролетно-лятната колекция за 2020 г. Виржини реши да насити сетивата ни с духа на Париж – и по-точно с една конкретна част от него. Френската столица е известна с красивите си градски покриви, които никога не могат да бъдат объркани. Сцената пресъздаваше именно тази невероятно характерна за града гледка и моделите имаха честта да дефилират върху парижките покриви.

По този начин Виар иска да възпее Париж, неговата многоликост и красота на различните детайли в него, съставляващи цял един отделен свят.

На впечатляващия подиум се качи и Белослава Хинова, която започна своето модно приключение миналата година по това време именно на сцената на Chanel. С този невероятен старт тази година Бел дефилира за най-престижните ревюта на модните седмици в Милано и Париж, сред които Emporio Armani, Dolce & Gabbana, Dior и Giambattista Valli.