Ерос Рамацоти пристигна в България с частния си самолет през нощта
Секция: Шоубизнес
01 Октомври 2019 16:38
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Ерос Рамацоти пристигна в България с частния си самолет през нощта

/КРОСС/ Броени часове ни делят от феноменалното шоу на Ерос Рамацоти, част от турнето Vita Ce N'è. Световната обиколка стартира по-рано тази година и включва цели пет континента. За шоуто си в България изпълнителят идва с 27 тира и над 80 човека екип.

Ерос Рамацоти кацна със собствения си самолет в София в 01:30 часа през нощта. По време на своя престой италианската звезда ще има възможност да се разходи из столицата и да релаксира преди грандиозното шоу в Арена Армеец. Изпълнителят идва със собствени готвач, който ще се погрижат за подбраното хранително меню на Ерос Рамацоти, съобщават от SME.

И обещават щоуто на италианската мегазвезда на 3 октомври да е наистина впечатляващо. Ерос остава истински верен на своите фенове и е готов да им подари наистина незабравими емоции. Концертът на Ерос Рамацоти ще продължи повече от два часа, през които ще чуем както песни от новия албум "Vita Ce N'è", както и най-обичаните му хитове през годините.

Входовете на Арена Армеец на 3 октомври ще бъдат отворени в 18:30 ч. Приканваме всички фенове да се насочат към залата по-рано, за да може да се извършат рутинните проверки по безопасността навреме. Няма да има съпорт изпълнител, и Ерос Рамацоти ще излезе на сцената в 20:00 ч.