Адел забрави Саймън, залюби рапъра Скепта след развода
Секция: Шоубизнес
02 Октомври 2019 09:22
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Адел забрави Саймън, залюби рапъра Скепта след развода

/КРОСС/ Адел изглежда се справя много добре след развода си със Саймън Конеки и дори вече го е заменила с рапъра Скепта. Звездата е започнала романс с колегата си и бе уловена от папараци да празнува с него рождения му ден в Лондон преди две седмици.

Двойката се познава от години, но до момента основно са си разменяли съобщения по телефона.

Близки до Адел твърдят, че нещата помежду им се развиват много добре и има всички предпоставки да се превърнат в „страхотна двойка“.

„Адел и Скепта се подкрепяха доста по време на своите раздели. Те имат силна и специална връзка. Техните приятели предвиждат, че романсът им ще прерасне в нещо сериозно и ще се превърнат в страхотна двойка“, коментира източник пред Daily Mail.

„И двамата пазят личния си живот в тайна и също така са посветени на децата си и правят най-доброто за тях“, добави още източникът.

Адел подаде молба за развод със Саймън миналия месец след 7-годишен брак. Двамата имат син – Анджело, и по всяка вероятност ще си поделят попечителството над него.

Скепта от своя страна стана баща миналия ноември. Сред най-известните му завоевания на нежния фронт е супермоделът Наоми Кембъл.