TOНИ се завръща на музикалната сцена с емоционален концерт
Секция: Шоубизнес
02 Октомври 2019 10:27
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
TOНИ се завръща на музикалната сцена с емоционален концерт

/КРОСС/ На 16 октомври, сряда, от 21.00 часа, един от най-емблематичните гласове на българската поп сцена, се завръща след дълга пауза, за да ни върне назад във времето, когато всички в един глас “сливахме дъха си” пеейки “Всичко било е насън”.

Тони ще ни плени с първото си гостуване в Sofia Live Club. Готова да твори и пее повече от всякога, певицата събира колаборация от музиканти, за да ни омагьоса за пореден път. На концерта ще бъдат представени хитовете от изминалите десетилетия, както и няколко нови парчета, за които може само да гадаем, но да бъдем сигурни, че отново ще останат в сърцата ни завинаги.

Тони е артист, който излиза пред публика, когато знае, че има какво да каже, а посланието й този път е пълно с изключителен заряд, насъбран, за да избухне чрез музиката.

На 16-ти октомври ще станем част от едно “Пробуждане”, вдъхновено от жажда за живот и емоция. “Както преди” музикантите, които ще са на сцената редом до певицата са: Краси Тодоров – пиано, Щерион Пилидов – китара, Радослав Славчев Riverman – бас, Росен Ватев – барабани и Теодора Радилова – вокал. Специален гост на събитието ще е оперната певица Гергана Николаева.

Билетите вече са в продажба в мрежата на eventim.bg на цена 15 лева. На място в деня на концерта ще са 20 лева. Билетът не гарантира седящо място!  

 

video: https://www.youtube.com/watch?v=YSV1f6_NZLY&fbclid=IwAR1CxxI0M4OX49MW3suTermgViNK_5DxKSBPciAFqT2B51JGAUrHj9_tGtg