Джиджи Хадид разкара натрапница от модния подиум
Секция: Шоубизнес
02 Октомври 2019 11:24
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Джиджи Хадид разкара натрапница от модния подиум

/КРОСС/ Супермоделът Джиджи Хадид се сблъска с натрапница на модното изложение в Париж, след като жена се появи без проверка на подиума с моделите за големия финал.

Жената се спусна от мястото си и се присъедини към моделите, докато те правеха последната си обиколка. Дръзката жена бе облечена от глава до пети в черно-бял костюм и шапка, наподобяващи Шанел. Гардовете осъзнали, че жената се е присъединила към моделите, когато вече било късно за намеса. Тя давала всичко от себе си, вървейки по подиума като супермодел. Хадид, която участва в шоуто със сестра си Бела, се изправи сама срещу натрапницата. Джиджи прегради пътя на неканената моделка, преди видимо раздразнена да я ескортира извън сцената.
 
Не можах да спра да се смея, защото нещастните охранители не можаха да я забележат кога се промъкна“, каза модната редакторка от „Ню Йорк таймс“ Елизабет Патън, която беше на първия ред.

Мари Бенолиел, френски комик и много активна в YouTube, известна като Мари С'Инфилтре (Промъкващата се Мари), по-късно потърси популярност за разигралото се на подиума.
 
От Шанел казаха за АФП, че жената напълно ги е изненадала с действията си, но че „това не е първият път, когато тя прави това“. Същата жена се натрапила и на шоу в Париж на марката бельо Etam миналата седмица. Бенолиел като че ли потвърждава това, публикувайки "Мария С'Инфилтре отново в акция" в Инстаграм. "Няма да правим драма от това", добави говорител на Шанел.