Анджелина Джоли с децата на премиерата на „Господарка на злото 2”
Секция: Шоубизнес
02 Октомври 2019 15:52
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Анджелина Джоли с децата на премиерата на „Господарка на злото 2”

/КРОСС/ Втората част на филма на Дисни „Господарка на злото“, който е по мотиви от приказката за Спящата красавица, имаше своята премиера вчера в Лос Анджелис. И, както може да се досетите, Злодеида бе там, при това не беше сама.

Анджелина Джоли, която е в главната роля – на злата орисница – взе със себе си пет от децата си за дефилето по червения килим. Липсваше единствено 18-годишният й син Мадокс, който вече отлетя от семейното гнездо и в момента е студент в колеж в Южна Корея.

На премиерата в Лос Анджелис обаче, редом до щастливата им и много горда майка, застанаха 15-годишният Пакс, 14-годишната Захара, 13-годишната Шайло и 11-годишните близнаци Нокс и Вивиан.

Джоли бе във впечатляваща черна рокля – любимият й цвят през последните години – която имаше любопитен детайл на талията. А именно: беше закачен сребрист скорпион.

И въпреки че 44-годишната актриса за пореден път заслепяваше всички с красота и стил, трябва да признаем, че ние пък бяхме запленени от децата й.

На събитието бяха и другите две знаменити колежки на Джоли от филма – Мишел Пфайфър и Ел Фанинг. Пфайфър бе в стилна червена рокля, докато Ел заложи на ефирна рокля в зелено. 

Втората част на „Господарка на злото“ ще има своята премиера по родните кина на 18 октомври.