Костадин Костадинов: Защото искам децата ми да останат тук и заедно да изградим чист, зелен и развиващ се град
Секция: ПОЛИТИКА
04 Октомври 2019 10:04
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Костадин Костадинов: Защото искам децата ми да останат тук и заедно да изградим чист, зелен и развиващ се град

/КРОСС/ Рекорден брой гледания в социалните мрежи събра предизборният клип на лидера на партия "Възраждане" и кандидат за кмет на град Варна - Костадин Костадинов.
Веднага след появата му в мрежата започнаха активни коментари, от страна на много хора, изразяващи подкрепата си към възгледите на Костадинов, неговата личност, позиция и кауза.
Видеото започва с кадър от дома на кандидата за кмет, придружен с думите, че обикновени хора като него избягват да се кандидатират в предизборни надпревари, защото им е трудно да повярват, че могат да променят нещо. Костадинов ясно заявява, че е човек от народа и неуморно го доказва с делата си всеки ден. Споменава и едно от нещата, за които се бори в ежедневието си, а именно връщане на вярата на българския народ, че промяната е в собствените му ръце. Костадин Костадинов е възпитан от своето семейство в любов към българските традиции и почит към родината, което също е споменато в клипа. Кадърът е придружен от трибагреника, а Костадинов е един от малкото политици днес, които са достойни да застанат до него. Достойни поради ежедневните си дела и грижа за хората.

 


Костадинов е роден във Варна, тук се раждат децата му и във видеото той нарича Варна "Моят град", което е израз на привързаността му към Морската столица. През последните 8 години той е общински съветник в града и вижда съвсем отблизо, как управляващите поставят собствените си интереси пред тези на варненци. Това е едно от нещата, с които е непримирим. От тук идва и стимулът му да се кандидатира за кмет, за да промени нещата.
Клипът завършва с изречението "Защото искам децата ми да останат тук и заедно да изградим чист, зелен и развиващ се град".
Костадин Костадинов е юрист, историк и доктор по етнография. Автор е на учебник по "Родинознание" за деца 1-4 клас, който днес партия "Възраждане" разпространява безплатно. До момента от книгата са раздадени 100 000 броя на хартиен носител, а 500 000 пъти е изтеглена от личния блог на Костадин Костадинов. Това превръща книгата в най-четената книга в България. Благодарение на средства дарени от ръководената от кандидата за кмет партия "Възраждане", на семейства с репродуктивни проблеми, са родени близо 40 български деца. Той многократно заявява подкрепата си към българското семейство и децата. Към правото на родителите да възпитават децата си без намесата на външни организации.
Във финалното изречение на клипа, ясно се споменават някои от приоритетните теми в концепцията на Костадин Костадинов: децата, семейството, просперитета на града и народа като цяло.

 

video: https://www.youtube.com/watch?v=OnCE-PDuEDM