Нов областен директор на ОДМВР-Бургас
Секция: БЪЛГАРИЯ
04 Октомври 2019 12:11
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Нов областен директор на ОДМВР-Бургас

/КРОСС/ Старши комисар Радослав Сотиров - досегашен директор на РДГП - Драгоман е новия областен директор на ОДМВР - Бургас. Той бе представен днес пред ръководството на крайморската дирекция от главният секретар на МВР - главен комисар Ивайло Иванов, съобщиха от пресцентъра на МВР.
Досегашният директор на ОДМВР - Бургас старши комисар Калоян Калоянов е преназначен на друга длъжност в системата на МВР. Старши комисар Калоянов благодари за усилията, положените до момента от служителите на ОДМВР - Бургас, като изрази надеждата си, че постигнатите резултати в една от най-тежките и динамично променящи се областни дирекции, ще бъдат надградени с нови идеи и подход.
Старши комисар Радослав Сотиров е роден на 2 март 1975 год. Завършил е специалност „Право" в Югозападния университет „Неофит Рилски" - Благоевград, а на работа в системата на МВР е от 1995 год., като последователно е преминал през различни длъжности в Районно управление - Перник, зам. директор на РДГП - Смолян, зам. директор на СДВР, директор на РДГП Елхово и директор на РДГП Драгоман.