Софийска вода отново "инвестира" в спирателни кранчета
Секция: БЪЛГАРИЯ
09 Октомври 2019 11:20
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Софийска вода отново "инвестира" в спирателни кранчета Отново ще има неудобство за гражданите, а в края на "ремонтните" дейности се очаква хората да пият мътилка

 

/КРОСС/ "Софийска вода" отново работи "с мисъл за гражданите".

На 10 октомври 2019 г. (четвъртък), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Живко Николов" кв. „Редута", се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:

по ул. „Кобилино бранище" от ул. „Кутловица" до ул. „Петър Богдан"
по ул. „Живко Николов" от ул. „Марагидик" до ул. „Юндола"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Кутловица"№29.
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.


На 10 октомври 2019 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Николай Хайтов" жк. „Дианабад" се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
по ул. „Николай Хайтов" от ул. „Крум Кюлявков" до ул. „Тинтява"
бул. „Драган Цанков" №46 и бл. 1

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Николай Хайтов" №32.


На 10 октомври 2019 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 24 с. Мърчаево се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. 24, по ул. „Церова поляна" от ул. „Цар Симеон I" до ул. „Черешова градина"
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 24 ъгъла с ул. „Цар Симеон I".


На 10 октомври 2019 г. (четвъртък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Витошка зорница" кв. „Драгалевци" се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Витошка зорница", ул. „Света Петка Българска", бул. „Черни връх" №181, №181Д, №183, №185
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул."Витошка зорница" ъгъла с ул. „Света Петка Българска".