Точни прогнози и страхотни печалби за играчите на „Еврошанс“
Секция: СПОРТ
10 Октомври 2019 15:44
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Точни прогнози и страхотни печалби за играчите на „Еврошанс“

/КРОСС/ През последните няколко дни участниците в числовата игра „Еврошанс" преживяха моменти, изпълнени с късмет, добри новини и страхотни суми. Много играчи направиха точни прогнози в пунктовете на „Евробет" и печалбите им на закъсняха.

Един от щастливците, които успяха да запишат страхотен резултат, е Цанко Цветанов от Правец. По професия той е шофьор и често се шегува, че дългогодишният му опит зад волана явно му помага да се придвижва и по пътищата на късмета. Благодарение на безпогрешната си прогноза от 9 числа, на която залага 30 стотинки, сега Цанко отнася сумата от 12 000 лева.

В списъка с късметлии следват трима участници с печалби по 10 000 лева. 24-годишният икономист Али Реджеб от Крумовград е първият от тях. Той грабва петцифрената сума след като отгатва 9 от 10 числа в „Еврошанс". Със същия успех може да се похвали и варненецът Галин Колев. Към тях двамата се присъединява и Росен Симеонов от София, който не за първи път изпитва емоцията на късмета.

Едно перфектно предвиждане донесе 6 000 лева на Кънчо Русев от Селиминово. Той е земеделски производител и твърди, че за да спечелиш трябва да си търпелив, както когато засаждаш нова реколта.

Нови двама участници попълниха алеята на славата на „Еврошанс"! Те познаха всичките си 7 числа и със залог от 1 лев спечелиха по 5 000 лева. Това са Васил Маринов от София и Тошко Димитров от Елин Пелин. Техни събратя по късмет от Чакаларово, София и Чорбаджийско се радват на печалби по 4 000 лева.

Тегленията на играта „Еврошанс" можете да следите в пунктовете на „Евробет" и на eurobet.bg. Забавлявайте се и с мобилното приложение, което можете да свалите от ТУК.