Румен Петков: Весела Лечева е лицето на радикалната промяна, от която Велико Търново се нуждае
Секция: ПОЛИТИКА
10 Октомври 2019 17:26
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Румен Петков: Весела Лечева е лицето на радикалната промяна, от която Велико Търново се нуждае

/КРОСС/ "Велико Търново се нуждае от радикална промяна, защото от 6-7 години градът няма кмет, а изпълнителен директор", заяви лидерът на АБВ Румен Петков, който дойде в старата столица, за да подкрепи кандидата за кмет на Коалиция БСП за България", АБВ и "Движение 21".

"Великотърновци трябва да гласуват за Весела Лечева, защото тя в прекия и преносния смисъл е точен човек. Тя е от хората, които могат да казват "не". Весела не е от хората, които страдат от илюзорното усещане, че знаят и могат всичко. Сутрин тя не се събужда с идеята да обещае всичко на всички. Весела е почтен човек и когато прави нещо, го прави със съзнанието, че то е полезно, а не да се обкичва след това с него. Весела е човек, за който "аз" върви след "ние"", заяви Петков. Според него Коалиция "БСП за България", АБВ и "Движение 21" е направила силна листа, която излъчва перспектива.

Всичко, което трябва да знаете за: Местни избори 2019 „След толкова срещи с хора и общности, разбрах, че посредствеността ни е обзела и ние се задоволяваме с много малко. А всъщност седим на дъното. Днес Велико Търново е град под средното ниво по икономически растеж и развитие и това е обидно за великотърновци. Няма ясна програма за икономическо развитие, за опазване на културно-икономическото наследство, няма стратегия за туризма, а това е основният отрасъл тук. Хората вече нямат надежда, че нещо може да се промени, защото действията са имитация на действия. Много фойерверки и заря, а няма асфалт, водопроводи, канализация, а живеем в 21 век. Да, кметът не решава с декрет вдигането на доходите, но те идват с качествените инвеститори", коментира Весела Лечева.