Предстоящи събития в страната за 11 октомври
Секция: Предстоящи събития
11 Октомври 2019 07:36
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития в страната за 11 октомври

/КРОСС/ *** Атина

Президентът Румен Радев ще участва в срещата на върха на държавните глави от групата „Арайолуш".

*** София

От 09.00 часа ще се проведе заседание на Народното събрание.

От 10.00 часа в София Тех Парк, зала „Джон Атанасов" комисар Мария Габриел ще участва в Международен форум за киберполитики.

От 11.00 ч. в Интер Експо Център- София, зала "Витоша", единственият предизборен дебат на тема: „Транспорт" между петте основни кандидат-кметове за София. Участие са потвърдили: Йорданка Фандъкова, Мая Манолова, Борислав Игнатов, Борис Бонев Ангел Джамбазки.

От 11.00 часа в централното фоайе на Интер Експо Център, ще бъде открит Международния автомобилен салон София 2019.

От 11.30 часа в Етнографския музей в София ще бъде представена съвместната програма „Образование и наука" на Министерство на образованието и науката и Българската академия на науките.

От 12.00 часа, в 18-то СОУ „Уилям Гладстон", ще се проведе обучение по международната програма „Виждам те. Виждаш ме." за безопасна интеракция между велосипедистите и камионите на пътя като част от първата за България седмица, посветена на шведските култура и бизнес.

От 12.30 часа в Софийската лаборатория за иновации SofiaLab на ул. Сердика №1, ет.3 ще бъде
представена изцяло обновената Здравна платформа на Столична община.

От 13.00 часа в сградата на ГДНП на бул. „Александър Малинов" № 1, във връзка с продължаващите действия по разследването на организираната престъпна група за телефонни измами от Ветово ще бъде дадена информация по досъдебното производство.

От 15.00 часа в зала „София" на СТЦ Интерпред, заместник-министърът на труда и социалната политика и ръководител на Управляващия орган на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси" Зорница Русинова ще участва в пресконференция на тема „Специфични обучения" помагат за развитието на българския бизнес".

*** Видин

От 10.30 часа в залата на Общински съвет - Видин ще бъде открита изложба с портрети на кметове, управлявали града през периода 1944 - 1989 г.

*** Велико Търново

От 11.00 часа в района на Военния университет министърът на отбраната Красимир Каракачанов ще участва в ритуала по полагане на военна клетва на курсантите на Националния
военен университет „Васил Левски".

*** Ловеч

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова и председателят на УС на АПИ Георги Терзийски ще открият новия 9,3 километров участък от АМ „Хемус" между Ябланица и Боаза. Поканен да присъства е и министър-председателят Бойко Борисов.

*** Смолян

От 15.00 часа в зала 247 на Общинска администрация ще се състои пресконференция по проект
BG16RFOP001-1.022-0001-C01 „Ремонт и рехабилитация на улици, тротоари, надлези, пешеходни алеи и детски площадки за подобряване на градска среда.


*** Шумен

От 10.00 часа в зала 2 на Областна администрация Шумен ще се проведе заседание на Постоянната комисия по заетост към Областния съвет за развитие в област Шумен.