Три красиви жени, един дългоочакван филм
Секция: Шоубизнес
11 Октомври 2019 08:27
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Три красиви жени, един дългоочакван филм

/КРОСС/ Покрай премиерата на дългоочакваната втора част на филма „Господарка на злото 2“ имаме щастието на червения килим и за срещи с журналисти на едно място да се съберат три красиви и любими актриси.

Анджелина Джоли, Ел Фанинг и Мишел Пфайфър са на промоционална обиколка за филма, а ние няма как да не ви ги покажем в цялата им прелест. Във филма, който ще се завърти по родните кина на 18 октомври, Анджелина Джоли е в ролята на злата орисница Злодеида, Ел Фанинг е Спящата красавица, а Мишел Пафайфър е изцяло нова героиня – тя е майката на чаровния принц, за когото ще се омъжи Аврора.

Героините на Джоли и Пфайфър влизат в остър сблъсък покрай приготовленията за сватбата и в крайна сметка избухва война. Какво точно ще се случи, ще разберем като излезе самият филм.

В добавка към впечатляващите фотосесии на трите актриси от изявите им в Лос Анджелис, Рим, Лондон, Париж, ви предлагаме и няколко мъдри, любопитни или пък забавни изказвания, направени от тях в скорошни интервюта:

Това, което не ни убива, наистина ни прави по-силни и не смятам, че това е клише. Нашият опит, лош или добър, ни прави това, което сме. Когато преодоляваме трудностите, добиваме истинска сила и израстваме. Не се страхувайте от грешките си. Обичайте ги“, казва Анджелина ДжолиКакто и: Всеки път, когато се чувствам изгубена, отварям някоя карта и започвам да я изучавам. Взирам се в нея, докато си напомня, че животът е едно огромно приключение и винаги има нещо ново, което може да се види и да се прави.

„Нищо друго не състарява човек така, както нещастието. А аз съм една щастлива жена и мисля, че това си личи“, казва пък 61-годишната Мишел Пфайфър. „Баба ми е отгледала сама пет деца по време на Голямата депресия. На 50-годишна възраст тя е натоварила шивашката машина в багажника на пикапа и от Северна Дакота се е преместила да живее в Калифорния. Тя знае как да оцелява, тя може да пребори всичко и всички. Това е мият залог. Такива искам да бъдат и децата ми“, казва още тя.

Не мисля, че трябва да се правиш и да бъдеш нещо, което не си. Какво значение има, ако не се усмихваш винаги и не изглеждаш непрекъснато щастлив? Ако имаш лош ден, покажи, че имаш лош ден. Няма нужда да го маскираш с нещо, което ще измамно и лицемерно“, съветва пък Ел Фанинг.