Костадин Костадинов - основният опонент на управляващите във Варна на Местни избори 2019, представя своя екип
Секция: ПОЛИТИКА
11 Октомври 2019 09:52
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Костадин Костадинов - основният опонент на управляващите във Варна на Местни избори 2019, представя своя екип

/КРОСС/ Костадин Костадинов, основният опонент на управляващите и кандидат за кмет на град Варна, ще представи екипа си на 12 октомври 2019 г. Събитието започва в 11.00 ч. от шадраваните пред ТМПЦ - Варна (сградата на Операта) под формата на шествие, което ще продължи до входа на Морската градина. Там в 12.00 ч. ще се проведе представянето на кандидата за кмет и общински съветници на партия "Възраждане". То ще е съпроводено от възрожденски празник на българската култура и традиции. Гайди ще огласят Варна, а песни и танци ще я съживят.

С този истински празник за народа Костадин Костадинов за пореден път дава пример на управляващите, че не скъпите превозни средства и луксозните зали са важни, а това да си сред хората в празник и в нужда. Нещо, което той многократно е доказвал.

В концепцията на Костадин Костадинов за Варна, са заложени реални мерки за развитието на инфраструктурата, здравеопазването, образованието, повишаването на раждаемостта, привличането на инвеститори и осигуряването на повече работни места. Като общински съветник, той добре познава проблемите в настоящото управление на града, а юридическото му образование му позволява да намери законови решения, за да се превърне Варна в един по-чист, зелен и развиващ се град.

Костадин Костадинов е историк и доктор по етнография. Той познава прекрасно българската история и вярва, че варненци са способни да изберат достойни хора, които да управляват града в интерес на гражданите. Изключително важно е всеки да излезе и осъзнато да подаде своя глас, за да живеем по-достойно, в най-древния български град.

Кандидатът за кмет кани гражданите да се срещнат с него и екипа му на 12 октомври в 12.00 ч. на входа на Морската градина, за да се запознаят и да обсъдят, как заедно могат да постигнат промяна и да превърнат града си в едно по-добро място за живот.  

video: https://www.youtube.com/watch?v=OnCE-PDuEDM