Жителите на Западен имат доверие на Николай Радев и екипа му с № 56
Секция: ПОЛИТИКА
11 Октомври 2019 11:00
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Жителите на Западен имат доверие на Николай Радев и екипа му с № 56

/КРОСС/ „Знаем ,че това е човек,на когото може да се има доверие! Като общински съветник в няколко мандата, той многократно е откликвал на нашите молби и винаги е предлагал решение на проблемите ни“ – с тези думи бе посрещнат кандидатът на социалистите за кмет на Пловдив Николай Радев от своите съкварталци.

Той и част от неговия екип посетиха район Западен, за да обсъдят с жителите му темите, които ги интересуват и заедно да потърсят решение на „тесните” места.

Чистотата на междублоковите пространства, неподдържаните зелени площи и редицата необезопасени детски площадки са главните проблеми, които откроиха жителите на Западен.

Според тях, към тези истински „язви” тук общинската и районната администрация проявява системна незаинтересованост. За местните това е най- болната тема, стана ясно от разговорите.

„Това бездушно отношение в управлението трябва да бъде прекратено. Ние, социалистите, отстояваме друг модел – администрация, обърната към хората“ – заяви кандидатът за кмет на Пловдив с № 56.

Сигурността в района сериозно тревожи хората, споделиха участващите в срещата.

„Патрулиращите служители от „Общинска охрана“ сега са съсредоточени най-вече в централните райони.

Настояваме те да се разпръснат във всеки микрорайон и по този начин да се осигури повече спокойствие и сигурността на всички граждани” – заяви кандидатът на левицата за кмет на район Западен – Десислава Йорданова.

Тя изтъкна поставянето на видеонаблюдение на всички ключови обществени места и паркове в района като приоритет за управленския екип с № 56.

„Като юрист ви обещавам, че ще защитавам вашите интереси и ще бъда ваш посланик в общинския съвет” – сподели кандидатът за общински съветник от листата на „БСП за България“ Нели Петрова.