Златните момичета на художествената гимнастика ще направят гала спектакъл в „Арена Армеец“
Секция: СПОРТ
11 Октомври 2019 17:30
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Златните момичета на художествената гимнастика ще направят гала спектакъл в „Арена Армеец“

/КРОСС/ За първи път в София на 21 ноември от 19:00 часа ще се проведе уникален гала спектакъл на „Златните момичета“ организиран от Българската федерация по художествена гимнастика.

Специално участие ще вземат групите СКАНДАУ и Depp Zone Project.

Ще може да видите всички настоящи национални състезателки от ансамбъла и индивидуалистки, които България и светът толкова много обичат Освен тях ще видим и представителки от 14 клуба по художествена гимнастика от София, които ще представят школите си от най-малките до вече порасналите гимнастички, които са бъдещето на този спорт.

„Последните години гимнастиката ни много се разви и постигна големи успехи. Феновете ни в България и по света са стотици хиляди, дори милиони пред телевизионния екран. Видяхме и на Световното първенство, а и на Световните купи, проведени в София, че хората ни приемат не само като спорт, но и като социален феномен, който им носи толкова много красиви емоции, който е пример за подражание, който през последните години кара хората в България и по света да изпитват възхищение, гордост и удоволствие от красотата и таланта на „златните ни момичета“. Любовта между нас и нашите фенове ражда вяра, вдъхновява и зарежда със сили. Нека чувстваме този обмен на любов по-често! Нека не само се състезаваме, но и да се забавляваме. Искаме да подарим на хората нещо красиво, за да дойдат с децата и приятелите си. Това е и основната причина да решим, че е време да започнем с тези спектакли, защото любовта между „златните момичета” и публиката на живо е кратка, поради това, че спортният им път прелита бързо. Защото имаме много за показване на любимата си публиката, имаме съчетания, които са уникални, които публиката в цял свят обожава и ще бъдат показани именно на 21-и ноември в зала „Арена Армеец“, както и други красиви изненади„, споделя Илияна Раева.

Голямата изненада за феновете на гимнастиката е и ексклузивното участие на група СКАНДАУ. „Гордеем се с успехите на нашите момичета и знаем какво им коства, защото и двамата сме бивши футболисти. За нас е огромна чест да сме част от този спектакъл и да сме на една сцена със „Златните момичета“, споделя Тото от групата.

В „Арена Армеец“, освен „Златните момичета“, специално участие ще имат Depp Zone Project, които написаха химна на Световното първенство в София. Той ще прозвучи отново на живо със специално подготвена хореография.

Първи подобен спектакъл беше проведен в Пловдив, където залата се оказа малка за всички желаещи да видят „Златните момичета“ на България. След София да се готви Русе, където спектакълът ще се проведе на 19 ноември и ще има специални изненади в „Арена Монбат Русе“.

Билетите за спектакъла са вече в продажба.