Джим Кери издава автобиография
Секция: Шоубизнес
12 Октомври 2019 14:28
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Джим Кери издава автобиография

/КРОСС/ Комикът Джим Кери ще поеме на още едно професионално приключение. След като се доказа като добър актьор както на големия, така и на малкия екран, той реши да се пробва и като писател. Според Associated Press, Кери е почти готов със своята автобиография.

Той си сътрудничи с Дейна Уакон, а книгата ще се казва „Мемоари и фалшиви новини“. Самият актьор определя последния си проект като „дръзко и полуавтобиографично разголване на личността“. Официалното съобщение от издателската къща, с която Кери работи, разкрива малко повече детайли.

Според нея, книгата ще разказва за актьорството, Холивуд, звездите, привилегиите, приятелствата, самотата, връзките, страха от собствено унищожение и живота в родната Канада. Самият Кери пише в книгата „Нищо от това не е вярно и всичко е истина“.

„Мемоари и фалшиви новини“ се очаква да излезе на пазара през май 2020 година, а актьорът планира да направи турне, с което да промотира книгата.

В същото време Кери ще се завърне на телевизионния екран на 9 февруари с втори сезон от шоуто си Kidding.

Само няколко дни по-късно, той ще радва и публиката в кино салоните, тъй като ще влезе в ролята на д-р Роботник във филма Sonic.

Излизането на филма се забави, тъй като феновете не бяха хич доволни от това, което видяха в първоначалния трейлър.

Очаква се доста натоварена година за Джим Кери, но пък ние нямаме търпение за неговата книга.