Кирил Добрев: Народният вот е по-силен от институциите
Секция: ПОЛИТИКА
13 Октомври 2019 10:38
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Кирил Добрев: Народният вот е по-силен от институциите

/КРОСС/ „Мисията на всеки политик от левицата е хората да се чувстват свободни, да работят това, което искат, да казват това, което мислят, без да се притесняват. По случая с обвиняемия Рачев е видно, че институциите работят, но всички вие можете да изпреварите тяхната справедливост с вашия глас на 27 октомври, защото народният вот е по-силен от всички институции“, това заяви във Виноградец зам.-председателят на БСП и председател на Националния предизборен щаб Кирил Добрев, който бе в селото, за да подкрепи кандидатите от община Септември.

Той бе категоричен, че общината не е фирма, която само разпределя обществени поръчки."Първата ни задача с кандидата ни за кмет Петя Цанкова е общината да се отвори за хората – да имат информация какво се случва и да участват реално във вземането на решения. Ако всички заедно преборим страха, ще имаме успех“, каза още Добрев.

Петя Цанкова: Да сложим край на разделението и наложената омраза

„Община Септември я е имало и преди Марин Рачев, ще я има и след него и то по-успешно. От нас зависи как ще живеем и разбираме помежду си, от нас зависи и дали ще запазим общината си“, заяви кандидатът за кмет на левицата за община Септември Петя Цанкова.

По думите й е изтекъл един мандат на порочно управление, на феодализиране от един човек, който управлява общината като еднолична фирма, без да се съобразява с нейните граждани. „Нужно е прозрачно управление, с грижа за хората. Да има инвестиции в инфраструктура, но и инвестиции в живота на хората“, каза още кандидатът за кмет.