Дженифър Анистън и женската сила
Секция: Шоубизнес
13 Октомври 2019 15:50
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Дженифър Анистън и женската сила

/КРОСС/ Силата на жените“ е темата на новия брой на списание Variety, а от корицата му, наред с други любими лица, ни гледа една от най-усмихнатите, силни и успели жени – Дженифър Анистън.

Причините именно тя да бъде едно от лицата са много. Анистън винаги е отстоявала себе си, без да позволява на социалните конструкти да контролират живота й и да й поставят граници. Актрисата неведнъж е нападана за това, че няма деца, както и че браковете й не продължават дълго.

Хората смятат, че ако не съм майка, не съм пълноценна. Но не е така. Не всички трябва да имат деца. Може би съм на този свят, за да допринеса с друго, а не с възпроизводството си. Една жена може да бъде успешна и щастлива, дори и ако няма късмета да бъде майка или съпруга“, заяви неотдавна Дженифър в интервю за Huffington Post.

За сметка на това обаче Анистън помага на много деца, които наистина имат нужда от нейната помощ. Това е и основната тема, за която актрисата говори в новия брой на Variety. Дженифър работи с St. Jude Children’s Hospital – педиатрична болница в Мемфис, Тенеси, която предоставя безплатна медицинска помощ на деца с рак и други животозастрашаващи болести.

Като популярно лице, Анистън помага много за даренията, от които се нуждае лечебното заведение, за да може да лекува децата. Отделно актрисата прекарва много време с малките пациенти, за да им вдъхне кураж и да помогне с каквото може. „Наех се да правя всичко, което е необходимо, за да допринеса максимално с каквото мога. Започнах да се срещам с децата и мога да кажа, че те са просто едни малки герои, малки чудеса. Нямате представа какво е да ги видиш, колко е трудно да приемеш, че тези деца преминават през нещо, което никога не трябва да е на плещите на едно дете, което трябва да има съвсем други грижи“, споделя Дженифър.

Актрисата поддържа контакт и с много от семействата на децата. „Повечето семейства идват от места с ограничени възможности, нямат финансовите средства, на които се радват други. Затова знам, че това е една значима, прекрасна кауза, в която мога наистина да допринеса.“

Това са дейностите, на които в момента Дженифър Анистън посвещава времето си. Съвсем скоро очакваме да я видим в новия сериал The Morning Show, където ще си партнира с Рийз Уидърспун. Затова не е чудно, че на въпроси като: „Излизаш ли по срещи“, Анистън отговаря„Не, нямам никакво време за това.“