"Интелигентни Трафик Системи" АД представя бордовите си устройства
Секция: БЪЛГАРИЯ
14 Октомври 2019 09:49
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
"Интелигентни Трафик Системи" АД представя бордовите си устройства

/КРОСС/ "Интелигентни трафик системи" АД представя на собствениците на тежкотовaрни автомобили и автобуси бордово устройство, което да използват при старта на тол системата.

Бордовото устройство TollPass OBU e сертифицирано за автоматичен толинг. То ще предава данни в реално време и ще отчита дължимите такси автоматично.

TollPass OBU е решение за транспортните компании, които ежедневно осъществяват доставки или превоз на пътници. Заедно с тол платформата за регистрация и мониторинг TollPass.bg ще осигурят цялостно решение за тол таксуване.

Предимствaтa на бордовото устройство TollPass са сигурност, точност и удобство при работа. Не изисква специализиран монтаж и се захранва от запалката на автомобила. Менюто е на български език и дава възможност шофьорът да сменя броят оси на автомобила, което е изискване според българската нормативна уредба.

TollPass бордово устройство предава данни в реално време, което позволява на собствениците на тежкотоварни автомобили и автобуси да упражняват непрекъснат контрол над превозните си средства.

Софтуерът на TollPass OBU се обновява дистанционно и на устройството се получават функционални съобщения, които дават обратна връзка и информация на шофьорите.
До официалния старт на електронното тол таксуване на автомобили над 3.5 тона електронните винетки остават валидни за всички превозни средства - Vinetki.bg.


***"Интелигентни Трафик Системи" АД е национален доставчик на услуги за електронно таксуване на пътни такси - електронни винетки и тол, и официален партньор на АПИ.