Николай Радев: Разчитаме на партньорството на пловдивчани в управлението
Секция: ПОЛИТИКА
14 Октомври 2019 15:09
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Николай Радев: Разчитаме на партньорството на пловдивчани в управлението

/КРОСС/ „Наш основен приоритет е жителите на район Централен, на всички пловдивчани, да бъдат наши партньори в управлението" - каза на срешите си с жители от квартал „Съдийски" Николай Радев - кандидат за кмет на Пловдив от левицата. В разговора с хората участваха и кандидат-районният кмет на Централен Тодор Стоилов и общински съветници от листата с № 56.

Те откроиха акцентите в личните си ангажименти за управлението на града и района и в платформата на БСП „Пловдив на хората". „Левицата е не за подмяната на едно лице с друго, а за смяна на модела на управление!" - подчерта пред съгражданите си Тодор Стоилов.

Общата система за отводняването на обратната и дъждовната вода, причиняващата множество наводнения, бе изтъкната като съществен проблем за живeeщите в квартал „Съдийски". Към него бяха причислени и типичните за целия град препъникамъни: занемарените междублокови пространства, остарялата електрическа и канализационна мрежа и чистотата.

„Славчо Атанасов не е алтернатива, той е част от статуквото. Възможност за реална промяна има. Това е„ БСП за България", с вот № 56! - заяви в заключение Тодор Стоилов.