Клаудия Шифър на война със съседката си (СНИМКИ)
Секция: Шоубизнес
15 Октомври 2019 13:10
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Клаудия Шифър на война със съседката си (СНИМКИ)

/КРОСС/ Клаудия Шифър и Матю Мон живеят в уникално имение от времето на Тюдорите в английското графство Съфолк. Вече сме ви разказвали за него, защото топмоделът го показа пред Architectural Digest.

Построено е през 1574 година в форма в чест на Крал Хенри VIII. Имението се казва Coldham Hall и дължи името си на кралица Елизабет I, на която не й харесало, че по време на престоя там й сервирали студена шунка (на английски cold ham). Служело е и като убежище на католически свещеници, които били преследвани от кралицата. В сградата има 14 спални, а дворът е с площ от около 530 акра.

От няколко години обаче Клаудия и съпругът й водят тежка битка с един от съседите си – мис Ана Пайло, която иска да удвои размера на нейното имение, намиращо се точно на границата с техния имот.

Звездното семейство се оплака в общината и обжалва по съдебен път плановете на мис Пайло. За тяхно съжаление обаче, съдът даде зелена светлина на съседката им, която вече има право да разшири имението си с още една постройка от два етажа, както и да бутне друга, за да построи на нейно място гаражи.