Сътрудничество между Енерго-про и Signify-Philips Lighting съкращава разходите за осветление на бизнеса
Секция: БЪЛГАРИЯ
15 Октомври 2019 15:07
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Сътрудничество между Енерго-про и Signify-Philips Lighting съкращава разходите за осветление на бизнеса

/КРОСС/ ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги предлага на своите клиенти възможност да закупят на преференциални цени висококачествени, енергийноефективни осветителни продукти и системи на световния лидер в професионалното и потребителското осветление Philips. Ръководствата на двете компании споделят идеята за опазване на природните ресурси чрез намиране и внедряване на качествени решения, които водят до ограничаване на енергийните разходи. Съвместната работа в сферата на енергийната ефективност е подкрепена със споразумение за сътрудничество на българския пазар, което е отлична основа за осъществяване на важни за бизнеса проекти в тази област.

Функционалността на лед осветлението, в комбинация с високотехнологични решения за управление налага нови стандарти в офисното, индустриалното и уличното осветление в България, което позволява оптимизиране и пренасочване на ресурсите на бизнеса, използвани до момента за електроенергия. Продуктите на Philips притежават сертификати за качество, гаранция за експлоатация, отговарят на съвременните стандарти за здравословни и безопасни условия на труд, които чрез професионално направените проекти осигуряват комфорт и повишават производителността  на служителите в офиси, търговски и промишлени помещения, като същевременно намаляват емисиите на въглероден диоксид за по-устойчива градска среда.    

Проектите за енергийна ефективност и предлагането на оптимални решения за енергийните разходи на клиентите са сред основните приоритети в дейността на ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги. От тази година енергийният търговец на свободния пазар на електроенергия е официално лицензиран за енергиен одитор. Повече за дейността на компанията в областта на енергийната ефективност можете да намерите на официалния сайт на компанията: https://www.energo-pro-energyservices.bg/products/overview/efficient-energy.