По-лесно е да влезеш в Светия синод, отколкото в сектата БФС
Секция: Коментари
16 Октомври 2019 13:12
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
По-лесно е да влезеш в Светия синод, отколкото в сектата БФС

/КРОСС/ "Нямам и думи да се изразя за тази секта там горе (БФС). Алкохолизирана секта, затворена. Там не може да се пипа. То по-лесно е да влезеш в Светия синод, отколкото там", това заяви собственикът на "ЦСКА-София" Гриша Ганчев пред БНТ по повод скандалите около БФС.

Той приветства ролята на министър-председателя Бойко Борисов и на министъра на спорта Красен Кралев за делата им, довели до оставката на президента на футболния съюз Борислав Михайлов.

"Браво на Кралев и на Борисов, че го решиха, защото това са държавници. Те отвоюваха футбола за държавата, защото без значение кой дава пари за клубове и за това, и за онова."

"Тая секта вече не мисля, че ще се появи нова такава. Ще почнем пак от нулата и полека, полека си мисля, че ще си възвърнем поне средноевропейското ниво. Трябва да се вкарат правила и да се почне това, което се борихме навремето аз и Наско Сираков - ние заради това и напуснахме, задължително да се направят рестрикции, да почнат да се налагат млади футболисти, задължително да играят и полека, полека ще станат работите."