Кристина Агилера: Искам да съм с децата, да им чета приказки...
Секция: Шоубизнес
16 Октомври 2019 14:05
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Кристина Агилера: Искам да съм с децата, да им чета приказки...

/КРОСС/ Не е лесно да се грижиш за семейство и деца и същевременно да поддържаш и шеметна кариера. Така смята и певицата Кристина Агилера. Звездата сподели, че ѝ е изключително трудно да комбинира живота си като майка с кариерата си. Все пак тя уточни, че не се оплаква, защото обича онова, с което се занимава, съобщи Контактмюзик.

Изпълнителката на „Beautiful“ има 11-годишен син Макс от бившия си съпруг Джордан Братман и 5-годишна дъщеря Съмър от годеника си Матю Рътлър. Певицата увери, че ѝ допада да е на сцената, но смята тръгването на турне за лудост, защото иска да прекарва дълго време с децата си и да им чете приказки, преди да заспят.

„Сцената винаги е била моят дом – каза тя. – Но тръгването сега на турне е лудост. Не съм била по турнета от 10 години. Децата имат определено време за лягане. Питала съм се „Как се справят другите родители?“. Не е малко да слезеш от сцената и да се прибереш у дома, за да четеш приказки на децата си, преди да заспят, да прекарваш качествено времето си с тях.“

38-годишната Агилера обаче никога не се оплаква, защото харесва кариерата си и ѝ допада да бъде майка. Тя отведе със себе си децата си по време на първата част от европейското си турне това лято, когато те имаха двумесечна училищна ваканция, а след това посети заедно с тях Япония.