Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс показаха бебето
Секция: Шоубизнес
17 Октомври 2019 11:38
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс показаха бебето

/КРОСС/ След като се опитаха да пазят в тайна раждането на бебето си колкото се може по-дълго, Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс най-сетне го показаха. Актьорът не се стърпя и сподели умилителна снимка на тях тримата в Twitter.

На кадъра, направен в гората, холивудската звезда е прегърнал жена си, като детенцето е между тях.

„Обичам Британска Колумбия. Искам дъщерите ми да живеят в същата естествена среда, в която аз израснах“, гласи текстът на Рейнолдс към снимката.

До момента двойката не бе съобщила нито кога точно се е родило бебето, нито от какъв пол е. Сега постът слага край на съмненията – то е момиченце, с което дъщеричките в семейството стават три.

Райън зарадва феновете си със снимката и използва вниманието, което получи от тяхна страна, за да ги прикани да гласуват на предстоящите избори: „Кандидатът, за когото ще гласувате на 21 октомври, ще определи политиката, свързана с климата. Горд съм с прогреса през последните четири години“.

По-рано Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс обявиха в интервю, че децата са смисълът на живота им и искат да имат нормално детство, далеч от светските среди.